+31 71 364 07 77 info@dylansnoordwijk.nl

MEAT DYLANS

Wij zijn trots op onze roots: met de naam DYLANS wordt een familietraditie in Noordwijk voortgezet. Dylan is de jongste zoon van de eigenaren van het Alexander Hotel. Net zoals de opa van Dylan 30 jaar geleden zijn hotel vernoemde naar zijn zoon Alexander, wordt nu het nieuwe restaurant vernoemd naar de jongste telg van de familie, de derde generatie Balk. Dit alles in een stoere, vernieuwde en verrassende look!

Passie voor puur en eerlijk vlees
Waar wij in uitblinken? Absoluut in puur en eerlijk vlees! Mmm.. de Porterhouse Steak, onze Ossenhaas in Zoutkorst en de Dry Aged Entrecote, deze moet je gewoon komen proeven! De liefde en ambacht voor het allerbeste vlees zit dan ook in onze genen. Want oprichter van het Alexander Hotel, de opa van Dylan, is geboren als zoon van een bekende kwaliteitsslager in de Bollenstreek. Ook hiermee zetten we een traditie van meer dan 80 jaar voort. DYLANS heeft een Passion for Grilling. Veel van onze gerechten worden bereid op de Josper Grill Oven met 100% houtskool. En dat proef je: onze vleesgerechten hebben een heerlijke volle smaak.

Liever iets anders?
Wij hebben het graag en vaak over onze heerlijke vleesgerechten. Maar wist je dat we ook hele lekkere vis- & vegetarische gerechten hebben? Zo is onze tonijn als voorgerecht echt verrukkelijk en over onze tong krijgen wij zoveel complimenten. Bekijk de kaart >>