Van de inspecteurs van Michelin kregen wij het Michelin bordje: kwaliteitsvolle keuken. Bereidingen met kwaliteitsproducten, een vakkundige chef. Gewoonweg lekker eten! Lees de volledige recensie over DYLANS in de Michelin Gids.

MAANDMENU DYLANS

VOORGERECHT
WILD ZWIJN PASTRAMI | Kastanje | Kingboleet | Rode ui compote
of
ZALM | Sushi rijst | Wakame | Soja

HOOFDGERECHT
HAAS | Hazenpeper | Rode kool | Zilverui | Kruidkoek
of
HEILBOT | Ratatouille | Chorizo | Fregola | Gerookte paprika saus

DESSERT
WITTE CHOCOLADE | Bataat | Pandan | Sinaasappel
€ 37,50 per couvert

DYLANS MENUKAART

VOORGERECHTEN
BROOD | Roomboter | Zeezout | Olijfolie 5,00
BROOD | Likkepot | Filet Americain 6,50
MAKREEL | Licht gerookt | Komkommer | Gepofte quinoa | Dille 12,00
EENDENLEVER | |Tarte tatin | Appel | Kersenjam | Aceto balsamico 17,50
STEAK TARTAAR | Rund | 63 graden dooier | Klassiek garnituur | Brioche 13,50
GEGRILDE LITTLE GEM | Peren beignet | Gorgonzola | Pecanoot | Notendressing 11,50
COQUILLES | San Danielle ham | Avocado | Tortilla | Kropsla harten 17,50
SHARED PLATTER (vanaf 2 p) | Zalm | Steak tartaar | Vichysoisse | San Danielle ham pp 16,50

SOEPEN
LANGOUSTINE BOUILLON | Ponzu | Kabeljauw wang | Wakame 8,50
VICHYSOISSE | Enoki  | Aardappelkaantjes | Prei 8,50

HOOFDGERECHTEN
Vlees
OSSENHAAS IN ZOUTKORST | Voor 2 personen | Seizoensgroenten | Huisgemaakte frieten pp 35,00
PORTERHOUSE STEAK | Vanaf 2 personen | Seizoensgroenten | Huisgemaakte frieten pp 32,50
RUNDER RIBEYE | Vanaf 1 persoon | Seizoensgroenten | Huisgemaakte frieten pp 29,50
Bovenstaande gerechten worden geserveerd met knoflook – Madeirasaus of bearnaisesaus of rode wijnsaus of pepersaus

GESTOOFDE KALFSSUKADE | Aubergine | Courgette | Rosti | Stoofjus met aceto 21,00
TRIO IBERICO | Pompoen | Beukenzwam | Tamme kastanje | Hoisinsaus 19,50
POUSIN | Eendenlever | Spitskool | Pruim | Gevogelte jus 21,00
DYLANS STEAK | Paksoi | Zwarte knoflook | Bataat | Teriyaki 22,50

Vis & Vegetarisch
TONG (400 gram) | Gebakken | Courgette | Kappertjes | Braadjus 37,50
KABELJAUW | Krokante ravioli met King crab | Mango | Pastinaak | Piment d’espelette 23,50
TORTELLINI | Knolselderij | Groene asperges | Truffel | Beurre noisette 17,50

DESSERT
HAAGSE BLUF | Bramen ijs | Merengue | Verveine 8,50
CHEESECAKE | Yoghurt ijs | Amarena kers | Limoen 8,50
CRÈME BRÛLÉE | Vanille ijs | Kletskoppen | Amandel 8,50
CHOCOLADE | Crème patisserie | Ricotta | Oeblie 8,50
KAASPLATEAU | Brioche | Boerenjongens | Jam 13,50