+31 71 364 07 77 info@dylansnoordwijk.nl

Thuis met Daalder

Thuis met Daalder is een avond in een restaurant aan eigen keukentafel. Huwaë kookt geen simpeler menu of delivery porties. Hij kookt een bezoek aan Daalder. Vijf gangen fine dining die een avond in het restaurant zo dicht mogelijk benaderen. Met dat kaarsje voor op tafel, de muziek en een hostess die komt checken of alles naar wens is. Al zal water en wijn deze keer zelf bijgeschonken moeten worden.

een chef in huis

Net als tijdens de eerste horecasluiting laat Huwaë de overschotten van zijn beste leveranciers het menu bepalen. Wat bij hen dreigt te blijven liggen, kookt hij tot een avond thuis bij Daalder. Om de kwaliteit van gerechten te garanderen maken “gasten” hun eigen bord af onder video-instructie van Dennis. Mindere thuiskoks hoeven zich geen zorgen te maken. Het meeste werk doet de chef vooraf. Wie een oven aan kan zetten, wat garnering kan verdelen en water weet te koken, kan met dit menu gewoon meekomen met het keukenteam van Daalder.

Elke dag halen een aantal gasten het restaurant compleet in huis. Voor hen komt Thuis met Daalder met een chef. Dennis en zijn team kiezen iedere dag vijf bestellingen bij wie zij achter de pannen gaan staan. Om aan alle veiligheidseisen en -maatregelen van het RIVM te voldoen, maken enkel bestellingen voor twee personen kans.

bestellen

Thuis met Daalder kan vanaf 22 oktober gereserveerd worden via thuismetdaalder.nl.

Ophalen kan in verschillende tijdsvakken bij restaurant DYLANS in het Alexander Hotel. Naast het klassieke ‘Thuis met Daalder’-menu kookt het team ook een vegetarisch menu. Voor een échte avond Daalder voegen gasten bubbels, wijn, brood en een kaasplankje toe.

Gezinnen die een avond thuis uiteten gaan, reserveren voor €19,50 p.p. een kindermenu.

#thuismetDaalder