DYLANS COMEDY DINNERSHOW

Volgende show: donderdagavond 15 februari 2018.
Het concept van DYLANS COMEDY DINNERSHOW: jij geniet van een heerlijk driegangen diner. Tussen de gangen door treden verschillende comedians op en is het… lachen, lachen, lachen!

Esther van der Voort
Esther van der Voort is deze avond gastvrouw. Zij won in 2014 de Comedy talentprijs en treedt vaak op in verschillende theaters en comedyclubs. Voor deze bijzondere avond in Noordwijk selecteert Esther opnieuw drie geweldige collega-comedians met nieuwe grappen en nieuwe gezichten!

Artiesten, de line-up van 15 februari 

Diane Liesker
Diane is onder andere bekend van het Comedygezelschap Comedytrain. In 2010 was Liesker een van de negen halvefinalisten van het Camerettenfestival. De finale haalde ze niet, maar ze ging wel naar huis met de persoonlijkheidsprijs. In 2015 deed ze mee aan de realityserie De Zeven Zeeën.

Jeroen Pater
Pater speelt al sinds zijn vierde toneel en doet ook al vanaf jonge leeftijd aan cabaret. Zo stond hij ooit in de halve finale van de Culture Comedy Award en was hij finalist van Topcabaret. Sinds 2005 is hij lid van de Comedy Explosion die hun thuisbasis hebben in het Comedytheater te Amsterdam. Ook organiseerde hij het eerste Utrechtse comedy festival ‘Hecklers’, Comedy in de kroeg.

Hassan El Rahaui
Hassan el Rahaui is een cabaretier die direct door de liefhebbers van de lach in de armen wordt gesloten. Hij brengt gelaagde verhalen met veel humor. Hij gebruikt daarbij zowel zijn fraaie autobiografische verhaal als ook zijn maatschappijkritische blik. Hassan gooide hoge ogen bij cabaretfestivals en andere talentenjachten.

Tickets & informatie
Tickets voor 15-02-2018 zijn online verkrijgbaar. 
Wij ontvangen je graag om 18.30 uur.
Het programma is rond 23.00 uur afgelopen.

Tickets per stuk € 49,50 (exclusief servicekosten)
Dit bedrag bestaat uit € 15,- voor de comedyshow en € 34,50 voor het diner.
>> Boek nu online (alleen online te reserveren). Let op: tickets worden per tafel verkocht. Indien je met je vrienden / familie aan één tafel wilt zitten, laat de bestelling dan door één persoon doen. Het aantal gekochte tickets per persoon staat gelijk aan het aantal stoelen rondom uw Comedy Dinner tafel.